Middag og fest
Middagen og bryllupsfesten afholdes på KolleKolle Konferencehotel kl. 17.30.
Forret - Rimmet laks med æble-peberrod serveret med rugbrødscrostini og fennikelsalat.
Hovedret - Kalvetyksteg med rodfrugt mille feullie og portvinsglace.
Dessert - Passionsfrugts variation af creme bruleé serveret med muffin og sorbet.
(Kontakt os venligst, hvis der er behov for vegetarretter.)
Efter maden vil der være kaffe med fyldte chokolader.
Natmad: Pølsebord med et udvalg af danske og udenlandske pølser samt 2 slags oste.
Adressen er Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse.
Bemærk at KolleKolle tilbyder overnatning til en helt special selskabspris i forbindelse med brylluppet.
Dobbeltværelse for 2 personer - kr. 685,00
Enkeltværelse - kr. 475,00
Priserne er inklusiv stor morgenbuffet, der serveres fra kl. 7.30 - 10.00. Tjek ud er kl. 11.00.